Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Beethoven i les Sonates per a violoncel

Vilafranca del Penedès | Auditori Municipal | 21-04-2018

Beethoven i les Sonates per a violoncel

L’Orquestra de Cambra del Penedès en petit format.  Tast musical amb una petita degustació de vi o cava d’un celler emblemàtic del Penedès.

Vinseum i Ajuntament de Vilafranca del Penedès us ofereixen, per sisena temporada consecutiva, aquest cicle que complementa i amplia l’oferta que l’Orquestra de Cambra del Penedès ofereix a l’Auditori. Una proposta de música de cambra de petit format, amb una degustació i presentació de producte de diversos cellers de la comarca, per a les tardes de dissabte.

Beethoven va ser molt versàtil i innovador en l'exploració de les formacions poc habituals, com són les Sonates per a violoncel amb piano. En va escriure un total de cinc i són una bona mostra per veure l'evolució de la seva obra; ja que la primera la va composar amb 26 anys i les dues últimes quan ja s'acostava als 50 anys.

Un concert emmarcat en el programa VilaPensa.

Fitxa artística
Violoncel Irma Bau
Piano Irina Veselova

Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.

Durada: 1h

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!