Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Els colors del mar. Cor Infantil Amics de la Unió, Gemma Humet i Eduard Iniesta

Vilafranca del Penedès | Auditori Municipal | 13-05-2018

Els colors del mar. Cor Infantil Amics de la Unió, Gemma Humet i Eduard Iniesta

La Mediterrània, aquesta mar que ens enamora, és un món de molts colors. Un dia hi vam llançar la nostra xarxa i entre peixos i algues marines, vam trobar músiques i cançons meravelloses. Onades que ens acaricien l’ànima. Captivats per la seva bellesa, vam somniar Els colors del mar.

Eduard Iniesta i Piti Español expliquen com van escriure aquesta obra feta de melodies tradicionals de la Mediterrània i d’obres originals del compositor i el lletrista. Es tracta, doncs, d’un espectacle de colors que prendrà vida a través de les veus blanques de Veus - Cor Infantil Amics de la Unió, acompanyades en aquesta ocasió per la cantant Gemma Humet.

VEUS – Cor Infantil Amics de la Unió està format per 60 veus blanques d’entre 12 i 18 anys i és considerat un dels cors de més nivell del nostre país. Ha participat en nombrosos festivals internacionals importants i ha estat múltiplement premiat.
El cor ha realitzat diverses produccions i ha col•laborat en òperes del Gran Teatre del Liceu. Pel que fa a enregistraments, cal destacar els seu darrer disc Un barret de cançons, amb música de Josep Vila Casañas, i lletra de Miquel Desclot i sota la direcció de Josep Vila Jover n’és el director titular.

Fitxa artística
Cor Infantil Amics de la Unió
Director: Josep Vila Jover
Veu: Gemma Humet
Direcció musical: Eduard Iniesta
Textos: Piti Español
Percussions ètniques: Antonio Sánchez
Percussions clàssiques: Robert Armengol
Contrabaix: Eduard Arribas
Viola: Laia Capdevila

Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.

Durada: 1h

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!