Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Singing Talent Show

Vilafranca del Penedès | Teatre Casal | 11-03-2018

Singing Talent Show

Els prínceps, les princeses, els malvats i els personatges entranyables dels contes i les pel·lícules de dibuixos animats de tots els temps es trobaran en un context una mica diferent de l'habitual però de ben segur molt curiós i divertit. Tots els herois dels contes participaran en un concurs de talent cantant les seves cançons entranyables per guanyar el premi del concurs que consta en participar a la nova gran producció de dibuixos animats.

El públic no només es retrobarà amb els personatges i les cançons més conegudes de les pel·lícules sinó que també coneixerà aquests personatges d'una manera especial, sabrem com els ha anat després de les seves històries i si es veritat allò que diuen 'van viure feliços per sempre mes...'.

L'espectacle consta de 8 actors/cantants, quatre nois i quatre noies que engloben els diferents perfils i rols dels diferents personatges.

La música és a càrrec de Juan Diego Fidalgo, el pianista que acompanya en directe totes aquestes cançons i ha fet els arranjaments.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!