Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

El hombre, la Gran Chapuza de Dios, amb Justo Molinero

Vilafranca del Penedès | Teatre Casal | 05-05-2018

El hombre, la Gran Chapuza de Dios, amb Justo Molinero

Justo Molinero, després de 35 anys de micròfon a la ràdio, segueix complint el seu somni de pujar a un escenari. Molinero reuneix de nou un grup variat d’amics i professionals de Ràdio TeleTaxi, en una companyia de teatre molt peculiar que té un objectiu: acostar-se als oients de la ràdio oferint grans dosis d’humor directe, quotidià i costumista.


SINOPSI

A l’espectacle sabrem, d’una manera diferent, com Déu va crear l’home (i el nyap que va fer), i com va crear Eva i la poma, i la bondat i la maldat… El hombre, la gran chapuza de Dios també parla de Caïm i Abel, de com Caïm mata Abel. Se suposa que el món era perfecte abans que Eva mengés la poma, el fruit prohibit, i després tot se’n va anar en orris. I quin nyap d’home que va crear!

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!