Música, concerts, balls

Festival MUSiCVEU: Joan Chamorro amb Èlia Bastida

Vilafranca del Penedès | Fòrum Berger Balaguer | 25-02-2018

Festival MUSiCVEU: Joan Chamorro amb Èlia Bastida

Un concert excepcional amb els millors sons i ritmes del jazz, el swing, la bossa nova o el bebop.. La factoria de la Sant Andreu Jazz Band segueix generant solistes que sorprenen el públic any rere any. En aquesta ocasió destaca la violinista, saxofonista i cantant Èlia Bastida, una veu que compta amb el seu propi disc de presentació, el novè de la sèrie Joan Chamorro. Al costat de l'Andrea Motis, Josep Traver i el mateix Joan Chamorro, revisaran alguns dels temes interpretats en el nou treball i també d'altres on la veu tindrà molta presència. La formació serà Joan Chamorro al contrabaix i veu, Èlia bastida a la veu, violí i saxo tenor, Andrea Motis amb la veu, trompeta i saxo i Josep Traver a la guitarra. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!