Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Festival MUSiCVEU: Neus Mar & Imma Presas Quartet

Vilafranca del Penedès | Fòrum Berger Balaguer | 11-03-2018

Festival MUSiCVEU: Neus Mar & Imma Presas Quartet

"Tot allò que percebem a través del color ens aporta missatges i sensacions molt diverses que tenen una gran influència en les nostres emocions, ja que evoquen diferents significats, la puresa el blanc, la vida el groc, l'esperança el verd, la passió el vermell... i quan la llum envolta tot plegat i ho vesteixes amb una cançó que t'hi portes, et trobes immers en Cromatismes" així és com defineixen Neus Mar i Imma Presas el seu darrer àlbum d'estudi, titulat Cromatismes. Acompanyades per Emilio Sànchez i Pep Rius, dos colors de veus molt diferents que s'uneixen per cercar a cada nota l'arrel de cada sentiment. El resultat és un espectacle de música i color que a través de grans èxits de tots els temps d'artistes com Leonard Cohen, Castor Pérez i Gloria Cruz o Joan Manuel Serrat, entre d'altres, pretén emocionar el públic amb un repertori ordenat segons el color de l'emoció que desperta cadascuna de les peces. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!