Agenda del Penedès

Fires i festes

Festa del Xató de Vilafranca

Vilafranca del Penedès | 25-02-2018

Festa del Xató de Vilafranca

La degustació de Xató es podrà fer entre les 10,30 i les 14,30h i en total se serviran unes 2.100 racions de xató de les diferents varietats en les carpes que se situaran a la rambla. Els preus seran els següents:

-      Tiquet Complert: 9€, que inclou 2 racions de Xató, 1 copa, 1 degustació de vi i aigua, 1 ració de pa + joc de cobert (+ bossa de regal fins a exhaurir existències).

-      1 ració de xató: 4,00€

-      1 copa + degustació de vi: 2,50€

-      1 degustació de vi: 1,50€

Durant tot el matí, la rambla estarà plena d’activitats per a tota la família. Donada la gran acceptació que té entre el públic més menut, hi ha previstos dos tallers infantils per aprendre a fer xató, un a les 11 i un altre a les 12h. Els participants podran prendre el seu xató cap a casa i seran obsequiats amb un morter, una mà de morter i un davantal molt especial. I serà a les 13h, que es podrà assistir a la masterclass que oferirà Oriol Castro, ambaixador de la Ruta del Xató d’enguany i xef dels restaurants Disfruta de Barcelona i Compartir de Cadaqués i guardonat aquest mateix any amb dues Estrelles Michelin.

A més a mes, durant tot el matí hi haurà, a la rambla de Sant Francesc, tallers de joguines, on els infants podran aprendre a fer la seva pròpia baldufa, i a les 13h es farà l’espectacle de màgia del Mag Txema.

I com ja ve essent tradició també hi haurà el Mercat d’Artesania, Brocanters i Pintura que estarà situat a les rambles de Sant Francesc i de Nostra Senyora.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!