Exposicions

Exposició fotogràfica de Maria Àngels Ferrer sobre els Mercats del Món

Vilanova i la Geltrú | Mercat del Centre | 02-03-2018 fins 31-03-2018

Exposició fotogràfica de Maria Àngels Ferrer sobre els Mercats del Món

D'aquesta manera es podrà observar com a cada racó de de la civilització té la seva manera peculiar de veure i configurar el seu mercat: a l'Àsia els canals poden ser els llocs escollits per vendre la mercaderia; en el món islàmic els basars; a l'Àfrica l'ombra d'un arbre incita el bescanvi... Així l'exposició arriba als mercats dels cinc continents i a la seva cuina.

Per completar l'acte de divendres, es durà a terme un showcooking amb cinc taules on s'oferiran tastets dels cinc continents. La inauguració de l'exposició serà presentada per l'editor local, Francesc Mestres; i comptarà amb la presència de l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras; i del primer tinent d'alcaldia i regidor de Promoció Econòmica, Nova Governança i Comunicació, Juan Luís Ruiz. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!