Agenda

Altres

Dia Internacional de la Dona a l'Arboç

L'Arboç | Diferents indrets | 05-03-2018 fins 09-03-2018

Del 5 al 9 de març l’Arboç organitza diferents actes esportius, culturals, tallers i conferències amb l’objectiu d’aconseguir la màxima participació de les dones de la vila i comarca.

Dia Internacional de la Dona a l'Arboç

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració de l’Associació de Dones Arbocenques i el Club Esportiu de l’Arboç, organitzen tot un seguit d’actes la propera setmana del 5 al 9 de març per a commemorar el Dia Internacional de la Dona 2018. Amb l’objectiu d’aplegar el màxim nombre de dones de l’Arboç i comarca, l’Ajuntament de l’Arboç articula tota una proposta d’actes commemoratius que es perllonguen al llarg de tota la setmana.

Dilluns 5 de març a les 6 de la tarda, al local Arbosense hi haurà jornada de portes obertes al Ball Lineal, i totes aquelles persones que ho desitgin podran participar en l’activitat. En acabar, el terapeuta Denci Llebaria realitzarà per atots els assistents un taller de “Corexpresión, autoconeixement a través del teu cos”.

Dimarts 6 de març l’Auditori Municipal acollirà, de les 17 a les 19.30h de la tarda, la conferència activa “PsicoPíldora: Mindfulness, passos cap a la felicitat i l’harmonia”, a càrrec de la psicòloga Mar Morgado.

Dimecres 7 de març a partir de les 6 de la tarda tots els inscrits a la Setmana de la Dona podran participar en un debat sobre l’empoderament femení. Aquest debat tindrà lloc a l’Auditori Municipal i estarà moderat per la llicenciada en psicològia Dailys Fonteboa.

Dijous 8 de març, Dia Internacional de la Dona, a les 18h, l’Auditori Municipal acollirà la xerrada “Com em comunico amb els meus fills”, a càrrec de l’especialista en Psicologia infantil de l’educació, Julio Fonteboa. En acabar, al mateix Auditori Municipla tindrà lloc la llegida del manifest del Dia Internacional de la Dona.

Divendres 9 de març a les 7 de la tarda, totes les persones inscrites a la Setmana de la Dona de l’Ajuntament de l’Arboç podran participar a l’original gimcana que ha organitzat especialment per a l’ocasió el Club Esportiu de l’Arboç. Es faran diversos equips o grups que hauran de superar diferents proves en varis escenaris del nucli antic de la vila. El grup guanyador serà obsequiat amb una estada en un Spa amb degustació gastronòmica. En concloure la gimcana totes les persones inscrites estan convidades a un sopar i ball al Local Arbosense amenitzat per l’artista i showman local Rufino.

Per apuntar-se a les activitats cal adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil, situat al carrer Major 37 de l’Arboç abans del 2 de març de 2018. El preu del paquet de totes les activitats és de només 7 euros.

Lloc i adreça de l'acte

  • L'Arboç
  • Diferents indrets
  • diferents horaris

Informació de contacte    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


    Avui al Penedès