Agenda del Penedès

Cursos, tallers

Tallers de cuina dins la campanya “A Vilafranca, som gent de profit”

Vilafranca del Penedès | 13-03-2018 fins 20-03-2018

Tallers de cuina dins la campanya “A Vilafranca, som gent de profit”

Concretament, dimarts 13 de març tindrà lloc el taller de Cuina d’aprofitament i dimarts 20 de març el de Conserves de fruites i hortalisses. Els tallers es duran a terme a les 18,30h al Mercat Sant Salvador. Són gratuïts i no és necessària la inscripció prèvia. Els tallers consistiran en demostracions de cuina, on els assistents podran degustar els plats cuinats.

El dissabte 10 de març hi haurà un punt informatiu al mercat dels dissabtes a càrrec de la Mancomunitat Intermunicipal Penedès Garraf, que donarà informació i consells als visitants per reduir el malbaratament alimentari.

Aquesta campanya estarà organitzada per l’Ajuntament de Vilafranca i la Mancomunitat Intermunicipal Penedès Garraf, amb la col·laboració de l’Agència de Residus de Catalunya, Mans Unides, el Rebost Solidari i la Diputació de Barcelona.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!