Agenda del Penedès

Cursos, tallers

Tallers de cuina dins la campanya “A Vilafranca, som gent de profit”

Vilafranca del Penedès | 13-03-2018 fins 20-03-2018 | 18,30h

En el marc de la campanya “A Vilafranca som gent de profit”, que té per objectiu evitar el malbaratament alimentari i promoure hàbits de consum més responsables, s’estan duent a terme un seguit d’actuacions per tal de conscienciar la població. Una de les actuacions que es duran a terme són els tallers de Cuina d’aprofitament i Conserves de fruites i hortalisses, als Mercats Municipals.

Tallers de cuina dins la campanya “A Vilafranca, som gent de profit”

Concretament, dimarts 13 de març tindrà lloc el taller de Cuina d’aprofitament i dimarts 20 de març el de Conserves de fruites i hortalisses. Els tallers es duran a terme a les 18,30h al Mercat Sant Salvador. Són gratuïts i no és necessària la inscripció prèvia. Els tallers consistiran en demostracions de cuina, on els assistents podran degustar els plats cuinats.

El dissabte 10 de març hi haurà un punt informatiu al mercat dels dissabtes a càrrec de la Mancomunitat Intermunicipal Penedès Garraf, que donarà informació i consells als visitants per reduir el malbaratament alimentari.

Aquesta campanya estarà organitzada per l’Ajuntament de Vilafranca i la Mancomunitat Intermunicipal Penedès Garraf, amb la col·laboració de l’Agència de Residus de Catalunya, Mans Unides, el Rebost Solidari i la Diputació de Barcelona.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte