Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Festival MUSiCVEU: Granados i l'espurna de la felicitat

Vilafranca del Penedès | 29-04-2018

Festival MUSiCVEU: Granados i l'espurna de la felicitat

Clara del Ruste ens interpreta de forma teatralitzada la vida d'aquest músic i compositor, amb  un gest tendre i de complicitat amb el gran pianista Emili Brugalla. Un espectacle familiar per a totes les edats que permet conèixer els detalls més rellevants d'aquest gran músic i que pretén alimentar "l'espurna" de l'amor a la música. L'entrada a l'espectacle és gratuïta pels menors fins als 12 anys sempre que vagin acompanyats d'un adult. Les entrades es poden adquirir al portal online www.topticket.cat on hi ha l'opció de seleccionar "invitació menor 12 anys". És important recalcar que l'horari del concert és a les 18h, una hora abans de l'habitual en aquest Festival. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!