Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Geranis Party 2018

Sant Pere de Ribes | Nau del Ger | 21-04-2018

Geranis Party 2018

Aquest any, hem decidit que el donatiu de l’entrada de 3€ vagi més enllà del poble, fins ara i segur que en properes edicions el donatiu ha estat i serà per una entitat o causa social del municipi, però enguany i veient la situació del país, volem fer un pas endavant, un pas solidàri amb les nostres companyes, companyes que algun dia també podem ser nosaltres.

És per això que els guanys de l’entrada d’aquest any aniran a la “caixa de solidaritat”

No ho dubteu, us esperem el proper dissabte 21 d’abril a partir de les 22h30 a la Nau de l’entitat Ger, amb ganes de ballar i passar-s’ho bé, amb el DJ NACHO’80, músiques del segle XX.

Us esperem amb els geranis ben florits !!!! #primaveracatalana

“República es quan compartim la dignitat. Perquè no hi ha millor sobirania que estar lluny dels que manen i sempre ben a prop de les que lluiten”  (David Fernández).

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!