Música, concerts, balls

Geranis Party 2018

Sant Pere de Ribes | Nau del Ger 21-04-2018 | 22.30

Un any més torna el Geranis Party, i ja en són 6. I com sempre, la nostra voluntat ha estat trobar un espai per divertir-nos, per retrobar-nos, per deixar-nos anar, per gaudir i sobretot per compartir la solidaritat.

Geranis Party 2018

Aquest any, hem decidit que el donatiu de l’entrada de 3€ vagi més enllà del poble, fins ara i segur que en properes edicions el donatiu ha estat i serà per una entitat o causa social del municipi, però enguany i veient la situació del país, volem fer un pas endavant, un pas solidàri amb les nostres companyes, companyes que algun dia també podem ser nosaltres.

És per això que els guanys de l’entrada d’aquest any aniran a la “caixa de solidaritat”

No ho dubteu, us esperem el proper dissabte 21 d’abril a partir de les 22h30 a la Nau de l’entitat Ger, amb ganes de ballar i passar-s’ho bé, amb el DJ NACHO’80, músiques del segle XX.

Us esperem amb els geranis ben florits !!!! #primaveracatalana

“República es quan compartim la dignitat. Perquè no hi ha millor sobirania que estar lluny dels que manen i sempre ben a prop de les que lluiten”  (David Fernández).

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Promoció econòmica

A la recerca del CIT del segle XXI

Miquel Casellas

Un cop més s'ha de plantejar la seva raó de ser i s'ha d'actualitzar o fer un pensament perquè sinó la crua realitat li marcarà un futur més aviat negre. Una entitat amb 67 anys d'història i que és un clar exemple de la realitat del comerç a casa nostra