Fires i festes

Sant Jordi a la bibloteca Torras i Bages de Vilafranca

Vilafranca del Penedès | 20-04-2018 fins 30-04-2018

La biblioteca Torras i Bages tanca el 2017 superant els 112.534 visitants

Fins al 28 d’abril hi haurà a la biblioteca la Fira d’Intercanvi “LLIBRES PER ALIMENTS”, on es podran bescanviar llibres usats -procedents de donatius- per aliments (llet, oli, sucre, farina, pasta, tonyina en llauna, sardina en llauna, galetes, cacau en pols, cereals, llegums i arròs). Els aliments que es recullin aniran destinats a famílies de Vilafranca que reben suport del Banc d’aliments. Aquesta campanya solidària, que arriba enguany a la seva 12a edició, es realitza amb la col·laboració de l’ Associació RESSÒ (Rebost Solidari – Banc d’Aliments) de Vilafranca del Penedès.

Des del dia 20 i fins al 30 d’abril, a la Rambla Nostra Senyora s’exposaran  els treballs realitzats pels alumnes de primer i segon de primària de les escoles Mas i Perera, Estalella Graells, Sant Josep, Pau Boada, Vedruna St. Elies, Montagut, Sant Ramon, Cristòfor Mestre i La Cabana de les Cabanyes, on han interpretat, de forma col·lectiva, l’univers dels sentiments i de les emocions a partir de les lectures que els ha portat a les aules la Zum Zum, mascota de la biblioteca. Aquesta iniciativa de treball coordinat amb les escoles de primària ja fa set anys que es duu a terme i s’emmarca dins del projecte de “La maleta viatgera de la Zum Zum”, que té per objectiu fer arribar la lectura a les llars de les famílies vilafranquines, a través d’una maleta plena de materials de la biblioteca. En les edicions anteriors es van treballar altres temàtiques com ara: el món que ens envolta, els animals, les narracions fantàstiques i la família.

El dissabte 21 d’abril, a les 11 hores, es realitzarà a la sala infantil de la biblioteca un taller de màscares de St. Jordi que anirà a càrrec d’Activijoc. Es tracta d’una activitat adreçada a infants a partir de 5 anys on cal inscriure’s prèviament. Els participants podran escollir quins dels tres personatges de la llegenda de St Jordi volen crear: el drac, la princesa o el cavaller.

I el dilluns 23 d’abril, per a celebrar la diada, la biblioteca sortirà al carrer i s’instal·larà a la rambla Sant Francesc, compartint espai amb el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca. Des de les 10 del matí i fins a les 8 del vespre es mostrarà i s’informarà als visitants sobre els projectes i serveis que s’ofereixen a la biblioteca Torras i Bages en matèria de lectura, informació i activitats culturals.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!