Agenda del Penedès

Lleure, afeccions

Presentació del llibre 'Gin and it'

Vilanova i la Geltrú | Rambla Principal | 23-04-2018

Presentació del llibre 'Gin and it'

El llibre, que és una comèdia, un misteri i una història d'amor, ha estat traduït al castellà per Manuel Barroso, que també estarà allà aquest dia per conèixer als lectors. Manuel també ha traduït dues novel·les més escrites per la Elaine, que viu a Vilanova des de fa uns mesos. Fallen Angel i The Last Word, que expliquen les històries d'alguns dels personatges de la novel·la principal, també es presentaran aquest dia i l'actriu Anna Garcia Cuartero, que ha viscut a la ciutat des de fa més de 15 anys i apareix a la portada de The Last Word, apareixerà com un dels personatges signant còpies.

"Estic molt emocionada de poder publicar aquestes novel·les aquí", diu Elaine, "els llibres han estat traduïts aquí i impresos també a nivell local. Tenim sorpreses i concursos divertits perquè la gent s'impliqui en aquesta presentació. L'any passat vaig viure la meva primera diada de Sant Jordi i em vaig enamorar d'aquesta meravellosa tradició i de l'ambient: em sento molt especial per poder estar aquí presentant els meus llibres aquest any ".

Hi haurà ofertes especials disponibles només pel llançament, i les primeres 50 persones que comprin el llibre rebran una bonica rosa.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!