Agenda del Penedès

Altres

Tàpias Musical

Vilanova i la Geltrú | Círcol Catòlic | 21-04-2018 fins 22-04-2018

Tàpias Musical

Les estrenes havien tingut lloc en els anys 2004, 2005 i 2006, i després d'estar guardades més de deu anys en un calaix, el Joan es preguntava si tindrien prou interès o qualitat per ser posades en escena per al públic general. Tan bon punt vam sentir les gravacions de les estrenes vam decidir tirar endavant el projecte de donar a conèixer aquestes petites joies de teatre musical que porten el segell inconfusible de Pere Tàpias, tant per la gràcia dels textos com per la frescor de la música. Tres obres que ens expliquen, d'una manera divertida i fins i tot surrealista, tres mites fundacionals i identitaris de la nostra ciutat: La fundació de Vilanova, amb El Feudal de la Geltrú, la fundació cultural per excel·lència, el Museu Balaguer i la seva mòmia, amb La Princesa de Tebas-Meves, i el paradigma econòmic més divulgat, l'aventura dels indianos, amb La Balada del Besitos. Agrupades en l'esquema d'un musical, constitueixen un exercici on la broma amanida d'ucronia i poca-soltades ens convida a riure'ns de nosaltres mateixos. Un art aquest, del qual l'enyorat Pere Tàpias n'era tot un mestre.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!