Agenda del Penedès

Fires i festes

Diada de Sant Jordi a Vilafranca del Penedès

Vilafranca del Penedès | 23-04-2018

Diada de Sant Jordi a Vilafranca del Penedès

En aquests moments a les llibreries s’hi troben obres de creació literària, d’assaig, obres divulgatives i àlbums infantils creats per autors molt propers i a qui, d’alguna manera, l’Ajuntament de Vilafranca vol agrair la seva tasca, el seu treball.

La convocatòria ha estat adreçada a una trentena d’autors i autores del Penedès que en el darrer any han vist publicades les seves obres. De moment han confirmat la seva presència en la franja del matí, de 12 a 14h:  Moisès Viadiu Gil, Miquel Florido Díaz, Pep Antoni Roig, Marc Freixas, Pere Martí Bertran, Lluís Masachs, Ibán Llambí, Anna Godoy López i Ramon Grau. Durant la franja de la tarda, de 18 a 20h, en aquests moments han confirmat la seva presència, a banda de la majoria d’autors i autores que també hi seran al matí: Miquel Cartró Boada, Quima Ricart i Bel Zaballa.

Tanmateix la convocatòria roman oberta a tots aquells autores i autores que hagin publicat en darrer any i vulguin participar en aquesta trobada de signatura d’exemplars. Només cal que es posin en contacte amb el Servei de Cultura de l’Ajuntament a través del correu electrònic: cultura@vilafranca.org indicant la franja horària que voldrien ser-hi.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!