Agenda del Penedès

Activitats esportives

Juanita's Vilanova Beach Sports Festival

Vilanova i la Geltrú | 30-06-2018 fins 01-07-2018

Juanita's Vilanova Beach Sports Festival

Pel que fa a les novetats, la primera d'enguany és el canvi de data. La cita s'avança una setmana amb la idea que el Festival sigui el punt de partida de la temporada de platja i aprofitar l'experiència que representa participar en el Juanita's per practicar aquests esports durant tot l'estiu.

Les altres novetats estan relacionades amb les activitats que s'incorporen al programa i que són el curs d'iniciació al submarinisme, un taller de swim run (cursa sense transicions terra i mar) una activitat inclusiva de Sup (paddle surf) sortides amb embarcacions de Picos, sortida en caiac a nivell avançat i de rescat, i la incorporació per primera vegada al Juanita's, de la Travessada Nedant a la platja de Vilanova.

Les inscripcions s'obriran aquesta setmana i s'han de formalitzar a través del juanitasvilanova.cat abans del 27 de juny. Les places que puguin quedar disponibles es posaran a la venda els dies del festival.

 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!