Agenda del Penedès

Fires i festes

Fires i Festes de Maig 2018

Vilafranca del Penedès | 18-05-2018 fins 20-05-2018

Fires i Festes de Maig 2018

PROGRAMA D'ACTIVITATS

Les Fires i Festes de Maig completen la seva oferta amb un programa d’activitats paral·leles com les Jornades Empresarials, el Laboratori d’innovació ciutadana que reflexionarà a l’entorn de l’enoturisme o l’espai Demo, que aquest any s’ubica dins del recinte firal amb un total de 22 xerrades i presentacions programades.

Per als més petits, es disposa de nou l’Espai Jugafira, amb tallers gratuïts guiats per monitors del Casal de Vilafranca, ubicat a la zona entre pavellons, i l’Espai menuts per a infants de menys de 6 anys. El Capità Vitamines també tindrà estand a les Fires i es preveuen diverses activitats proposades pels expositors, organitzades al seu estand, i que es poden consultar al programa, disponible al web http://firesdemaig.vilafranca.cat.

Conferència d’inauguració

La inauguració de les Fires i Festes de Maig serà el proper divendres 18 de maig, a les 11h, acabada la conferència inaugural que aquest any pronunciarà l’economista Miquel Puig. Puig parlarà de L’economia en un moment extraordinari a les 9.30h a l’Auditori Municipal de Vilafranca. L’entrada és gratuïta, amb inscripció prèvia al web de les Fires de Maig.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!