Fires i festes

Fires i Festes de Maig 2018

Vilafranca del Penedès | 18-05-2018 fins 20-05-2018 | diferents horaris

El cap de setmana del 18, 19 i 20 de maig, Vilafranca del Penedès viurà una nova edició de les centenàries Fires i Festes de Maig, anomenades també Fires dels Enamorats. Destaquen la fidelització a la fira, amb un 81% dels expositors de la comarca de l’Alt Penedès, prop de tres quartes parts ja han participat en edicions anteriors de la fira.

Fires i Festes de Maig 2018

PROGRAMA D'ACTIVITATS

Les Fires i Festes de Maig completen la seva oferta amb un programa d’activitats paral·leles com les Jornades Empresarials, el Laboratori d’innovació ciutadana que reflexionarà a l’entorn de l’enoturisme o l’espai Demo, que aquest any s’ubica dins del recinte firal amb un total de 22 xerrades i presentacions programades.

Per als més petits, es disposa de nou l’Espai Jugafira, amb tallers gratuïts guiats per monitors del Casal de Vilafranca, ubicat a la zona entre pavellons, i l’Espai menuts per a infants de menys de 6 anys. El Capità Vitamines també tindrà estand a les Fires i es preveuen diverses activitats proposades pels expositors, organitzades al seu estand, i que es poden consultar al programa, disponible al web http://firesdemaig.vilafranca.cat.

Conferència d’inauguració

La inauguració de les Fires i Festes de Maig serà el proper divendres 18 de maig, a les 11h, acabada la conferència inaugural que aquest any pronunciarà l’economista Miquel Puig. Puig parlarà de L’economia en un moment extraordinari a les 9.30h a l’Auditori Municipal de Vilafranca. L’entrada és gratuïta, amb inscripció prèvia al web de les Fires de Maig.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Ensenyament

L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

Jordi Larregola

Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la