Fires i festes

Fires i Festes de Maig 2018

Vilafranca del Penedès | 18-05-2018 fins 20-05-2018 | diferents horaris

El cap de setmana del 18, 19 i 20 de maig, Vilafranca del Penedès viurà una nova edició de les centenàries Fires i Festes de Maig, anomenades també Fires dels Enamorats. Destaquen la fidelització a la fira, amb un 81% dels expositors de la comarca de l’Alt Penedès, prop de tres quartes parts ja han participat en edicions anteriors de la fira.

Fires i Festes de Maig 2018

PROGRAMA D'ACTIVITATS

Les Fires i Festes de Maig completen la seva oferta amb un programa d’activitats paral·leles com les Jornades Empresarials, el Laboratori d’innovació ciutadana que reflexionarà a l’entorn de l’enoturisme o l’espai Demo, que aquest any s’ubica dins del recinte firal amb un total de 22 xerrades i presentacions programades.

Per als més petits, es disposa de nou l’Espai Jugafira, amb tallers gratuïts guiats per monitors del Casal de Vilafranca, ubicat a la zona entre pavellons, i l’Espai menuts per a infants de menys de 6 anys. El Capità Vitamines també tindrà estand a les Fires i es preveuen diverses activitats proposades pels expositors, organitzades al seu estand, i que es poden consultar al programa, disponible al web http://firesdemaig.vilafranca.cat.

Conferència d’inauguració

La inauguració de les Fires i Festes de Maig serà el proper divendres 18 de maig, a les 11h, acabada la conferència inaugural que aquest any pronunciarà l’economista Miquel Puig. Puig parlarà de L’economia en un moment extraordinari a les 9.30h a l’Auditori Municipal de Vilafranca. L’entrada és gratuïta, amb inscripció prèvia al web de les Fires de Maig.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més