Agenda del Penedès

Fires i festes

Festes de Sant Isidre a Font-rubí

Font-rubí | Diferents indrets | 19-05-2018 fins 21-05-2018

Festes de Sant Isidre a Font-rubí

La 3a Marranada serà el proper dissabte 19 de maig a partir de les 4 de la tarda. Compta amb 2 categories: els garrinets, per aquelles persones nascudes entre el 2003 i el 2012; i les truges, per a les persones nascudes fins al 2002 (inclòs). La Marranada és un circuit de proves d’habilitat en què les persones participants s’hauran d’enfangar, saltar, reptar, mullar-se, enfilar-se, etc.
Aquest any s’afegeixen, a la Marranada tradicional, la Marranada Xef, un concurs de cuina amb plats elaborats a partir del porc. Els plats es recolliran el mateix dissabte, de 2/4 de 7 a 2/4 de 8 del vespre, al bar de la Pista Poliesportiva de Guardiola de Font-rubí. Hi haurà premis per al 1r, 2n i 3r plats més “marranos”.
A més, a les 9 del vespre la Pista Poliesportiva acollirà el Sopar del marrà i la truja, amb un preu popular de 5 euros. Després del sopar, en el mateix espai hi haurà festa amb la Cara B i combinats “marranos”.
Les festes de Sant Isidre continuaran el diumenge 20 de maig, amb la missa cantada a 2/4 d’1 del migdia a l’Església de Santa maria de Bellver. La missa comptarà amb la participació de l’Agrupació Coral de Font-rubí. A 2/4 de 8 del vespre, la Societat del Ball ha organitzat el tradicional ball dels diumenges, aquesta vegada amb el grup musical Pa d’Àngel. El ball serà a la Pista Poliesportiva si les condicions meteorològiques ho permeten. En cas contrari, es realitzarà al Centre recreatiu “La Cooperativa”.
Finalment, l’últim acte de les Festes de Sant Isidre d’aquest any està destinat al jovent. Des del local de joves “La Barraca” s’ha organitzat una sortida pels voltants de Font-rubí, en què s’intentarà trobar una de les mongetes amagades pel municipi pels nostres amics de Polls i Matolls.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!