Agenda del Penedès

Exposicions

"Gran hall", un projecte acústic de l'artista Vacca

Vilanova i la Geltrú | 08-06-2018 fins 01-07-2018

Divendres 8 de juny a les 19 h s'inaugura al Centre d'Art Contemporani La Sala l'exposició "Gran hall", un projecte acústic de l'artista Vacca, que es va exposar al hall d'entrada del Museu de Granollers el 26 de setembre de 1997, dins l'exposició "Dies irae", i en una única audició el dia de la inauguració. 

"Gran hall" és un treball construït fins ara per onze versions diferents realitzades entre el 1997 i el 2018. Totes elles són apropiacions musicals que es construeixen com un collage, tot formant noves composicions, noves partitures, paradoxalment sense que hi hagi res de nou. Vacca en modifica parts, hi interposa elements, n'elimina fragments,... donant com a resultat un gran banc de sons amb el nexe comú de pertànyer a l'entorn de la nota musical Fa. Vacca opta per donar un altre gir a la qüestió sobre l'originalitat de l'obra d'art: autoversionar-se.

Vacca (Granollers, 1954) és un artista amb una trajectòria de més 30 anys que treballa en els marges d'allò conceptual, experimentant amb la incidència del so com a mitjà artístic. Descendent d'una família de músics de jazz, opta per l'art contemporani, trencant amb la tradició, i ubicant el seu treball entre la destresa i el desastre.

L'exposició es podrà visitar a La Sala fins a l'1 de juliol de 2018.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!