Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Tribuna Vilanova: "De Rajoy a Sánchez, nou clima o miratge?"

Vilanova i la Geltrú | Foment Vilanoví | 27-06-2018

El portaveu del PDeCAT, Carles Campuzano, al Congrés dels Diputats

Carles Campuzano (1964) és llicenciat en Dret i diputat a Madrid des de l'any 1996. Actualment exerceix com a portaveu del PDECat al Congrés dels Diputats. Recentment, ha publicat el llibre Cataluña, una desconexión anunciada, on analitza el procés català des de la capital de l'Estat. En aquesta conferència, el polític vilanoví abordarà el canvi al govern espanyol i les expectatives, oportunitats i reptes que suposa l'arribada de Pedro Sánchez a la Moncloa. Campuzano també farà balanç de l'etapa marcada per Rajoy així com de l'impacte de l'aplicació de l'article 155 a la societat catalana. Com a protagonista de primera fila de la política que es fa a Madrid, el seu testimoni permet una aproximació de qualitat a les interioritats de la maquinària de l'Estat i els seus actors. Entre el 1986 i el 1992, Campuzano va treballar al Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya. Ha estat secretari general (1989-1994) i president (1994-1996) de la Joventut Nacionalista de Catalunya. Regidor de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú (1987-1991) i diputat al Parlament de Catalunya (1992-1995). D'altra banda, Campuzano ha impulsat diverses iniciatives en el camp cultural i col·labora activament en projectes de caràcter social. Presideix la Fundació Acsar, que centra les seves feines en matèria d’immigració, asil i refugi. Per apuntar-se al sopar cal trucar al Foment Vilanoví: 93 8931010

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!