Música, concerts, balls

Les Barraques de Sitges

Sitges | 17-08-2018 fins 19-08-2018

Les Barraques de Sitges

El cartell d’artistes es va presentar diumenge a La Torreta i va comptar amb les exhibicions de La Jove de Sitges, Els Pastorets i La Saca i els concerts de Suu i els sitgetans Oselznick.

La regidora de Cultura, Tradicions i Festes, Rosa Tubau, ha felicitat a Les Barraques “per haver aconseguit un cartell de tanta qualitat musical i sobretot marcat per la varietat d’estils, que fa que arribin al màxim de públic”.

Maica Díez, presidenta de la Comissió de la Festa Major i Santa Tecla, va recordar que Les Barraques són una mostra “de la cultura popular que ha d’arribar a tothom i que forma part del nostre dia a día. Aquesta proposta l’hem de recolzar pels valors que representa”.

Andrea Alcázar, de l’Assemblea Feminista de Sitges No em toquis la Tecla va anunciar que per segon cop dins Les Barraques hi haurà el Punt Lila, una iniciativa per promoure el respecte a les dones quan se surt de festa.Si durant les Barraques es presencia o es pateix una agressió masclista cal dirigir-se a la barra i preguntar pel Punt Lila.

Les Barraques de Sitges està gestionada per l’Agrupació de Balls Populars de Sitges, Casino Prado, Societat El Retiro, Ateneu Popular, La Saca i La Jove dels Castellers de Sitges i que compta amb el amb el suport de l’Ajuntament de Sitges i la Comissió de Festa Major i Santa Tecla.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!