Música, concerts, balls

Nowa Reggae 2018

Vilanova i la Geltrú | 06-07-2018 fins 07-07-2018

Nowa Reggae 2018

L’artista Alpha Blondy, cantant de Costa d'Ivory, és la gran sorpresa de l’edició del 2018. En la seva dilatada trajectòria ha col·laborat amb el prestigiós grup The Wailers entre d’altres. Les seves lletres destaquen per la crítica a les polítiques dutes a terme als països africans, amb un toc d’humor i molta actitud. La seva carrera va començar l’any 1982 i és un dels referents en actiu del Reggae Roots.

Durant la nit de dissabte també actuarà la cantant britànica Hollie Cook, que presentarà el seu nou treball, Vessel of Love, amb el que ha aconseguit aparèixer al top de diferents llistes d’èxits al Regne Unit. L’artista que defineix el seu estil com a "pop tropical" ha estat rodejada de música des de la seva infància, és la filla del bateria dels Sex Pistols, Paul Cook.

Divendres actuaran els altres dos caps de cartell, The Gramophone Allstars Big Band amb el seu so entre el soul, el jazz i els ritmes jamaicans i Sr. Wilson & The Island Defenders.

El Nowa Reggae segueix apostant pels soundsystems

En l'àmbit dels sounds systems, aquest any destaca l'actuació dels escocesos Mungo’s Hi Fi, que acompanyats per Eva Lazarus i Marina P., oferiran la gran varietat de produccions que propies influenciades per l'ska més enèrgic fins al rub a dub. També estaran presents Rebelmadiaq amb el seu propi sound system creat de manera artesana. Rebelmadiaq, que cel·lebra el seu quinzè any en actiu, estarà acompanyat la primera nit amb la secció de vents The Fat Brass Corner i en la segona per Paula Bu & Emma Youth.

El Nowa Reggae vol solidaritzar-se també amb el cantant Valtonyc, present al cartell i actualment a l'exili a causa de la condemna a presó per les lletres de les seves cançons, amb un homenatge durant els dos dies del festival.

Com cada any, el festival també ofereix la possibilitat d'adquirir l'entrada amb allotjament al càmping El Garrofer de Sitges, que inclou el servei de transport llançadora per anar i tornar al festival tant divendres 6 com dissabte 7.

L’abonament del festival té un preu anticipat de 35€ (a partir del dia 11 de juny serà de 40€), també hi ha l’opció de comprar l’entrada per a cada un dels dies. Les entrades es poden adquirir a la mateixa web del festival. Més de 3000 persones gaudeixen cada any del festival en un entorn idíl·lic per als amants de la música jamaicana.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!