Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Concert de presentació del XVI Festival de Música a les vinyes

Subirats | 22-06-2018

Concert de presentació del XVI Festival de Música a les vinyes

Bodegues Sumarroca patrocina la presentació concert del festival que tindrà lloc el divendres 22 de juny. L’entorn immillorable de la Finca Molí Coloma, una preciosa masia del segle XV amb caves subterrànies i envoltada de vinya acollirà una nit especial.
L’acte presentació començarà a les 19.30h, una hora abans de l’inici del concert, amb copa de benvinguda i presentació de la programació del XVI Festival de Música a les vinyes. A les 20.30h, actuació del Trío Alabau – Bargadí – Garrofé amb l’espectacle de Vivaldi a  Keith Jarrett. Tres mestres de les cordes i l’harmonia ens conviden a un viatge sonor ple d’emocions. Del barroc al jazz amb diferents estacions, Vivaldi, Manuel de Falla, Heitor Villa-Lobos, Astor Piazzolla, Duke Ellington, Keith Jarrett. Aquests tres músics  entre moltes altres coses, els uneix el seu concepte eclèctic de l’estètica musical, no lligat a cap estil i obert a tots. Tota una festa al mig de les vinyes. Per arrodonir una nit d’estiu, a les 21.30h, cloenda de l’acte amb un maridatge de cava de Bodegues Sumarroca i Préssec d’Ordal, acompanyat amb coca de forner.
Aforament: 100 úniques places. L’acte té una durada de dues hores i mitja, on s’inclou la presentació del programa del festival, el concert i el maridatge. El preu entrada de la presentació-concert a Sumarroca i/o la venda d’abonaments que combina la presentació-concert a Sumarroca amb un o dos concerts a Torre-ramona es venen a través de l’Oficina de Turisme. El mateix dia del concert, serà possible la compra d’entrades amb una hora d’antelació de l’inici del concert. La resta d’entrades pels concerts a Torre-ramona es poden adquirir en els punts de venda habituals del festival. Més informació al web www.turismesubirats.cat o bé contactant al c/e: comunicacio@turismesubirats.cat o a través del telèfon 93 899 34 99.
L’Ajuntament de Subirats organitza el Festival de Música a les vinyes amb el suport de la Diputació de Barcelona, i la col•laboració de la Família Bori de Fortuny, la Confraria del Cava Sant Sadurní, l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal i els cellers de Subirats participants. Tots junts, treballem per situar el Festival de Música a les vinyes, com un dels millors festivals d’estiu de petit format i de referència al Penedès.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!