Agenda del Penedès

Fires i festes

Festa Major de Sant Cugat Sesgarrigues

Sant Cugat Sesgarrigues | Diferents indrets | 19-07-2018 fins 29-07-2018

Festa Major de Sant Cugat Sesgarrigues

NOVETATS

Canvis en el programa d’actes. Llegiu amb detall i atenció el programa! Enguany hi continuareu trobant novetats importants. Agafeu agendes i anoteu bé dia, hora i lloc!

Col·laboració amb les festes de tot l’any. Per a unes festes ben lluïdes de i per a tothom, a partir del 7 de juliol passarem porta a porta demanant la vostra col·laboració (40€) amb totes les festes del poble que gaudim durant l’any, obsequiant-vos amb el programa de la Festa Major i amb diferents obsequis i descomptes per diversos actes de la mateixa. Des d’aquí, un agraïment molt especial a tos i totes els que any rere any contribuïu amb la Festa.

Concurs de postres. Si! No és cap error! Canviem el format dels darrers anys i ara la cosa va de postres! Animeu-vos a fer-ne un… i a tastar-los tots!

CONTINUEM AMB…

Sopar a la fresca. Increïble... cada any més i millor! Serà el dissabte 21 juliol i caldrà apuntar-se a l’Agrobotiga del 10 al 18 de Juliol (places limitades). Preu 2€! Recordeu que cal portar-se el sopar i els estris, i nosaltres posem beguda, postres, sortejos, música, sorpreses i… molta gresca!

IMPORTANT! Per una millor gestió del sopar, aquest any tothom que desitgi sopar en grup caldrà que s’apunti conjuntament a l’hora de comprar els tiquets! Quan arribeu al sopar tindreu assignat i reservat lloc, taula i cadires per a tots i totes..  Zero preocupacions!

Sankubirra 4.0. Una altra edició novament millorada i renovada el divendres 20! Caldrà comprar els tiquets a l’Agrobotiga del 10 al 18 de Juliol. Tiquet amb entrepà (Preu Adult 10€ i infantil 6€). Tiquet sense entrepà (Preu Adult 8€ i infantil 5€). Inclouen aperitiu de sortida, 6 cerveses/refrescos i l’ingredient bàsic… Molta Festa!

Pregó. Aquest any a les 21:30h!

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!