Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

El Tingladu 2018

Vilanova i la Geltrú | 19-07-2018 fins 22-07-2018

El Tingladu 2018

La resta del cartell el completen els artistes catalans Xavi Sarrià, Gertrudis, Joan Miquel Oliver, La iaia, Pau Vallvé, Judit Nedermann, Pupil•les, Copa Lotus, Ovidi 4, Intana, Caritat Humana, Ju, Miquel del Roig, la Sidral Brass Band i el raper Valtònyc. Pel que fa a les formacions de fora de Catalunya, a banda dels andalusos SFDK, el Tingladu també ha confirmat l’actuació dels madrilenys Jardín de la Croix.

El cartell del Tingladu 2018 s’ha donat a conèixer aquest divendres al vespre durant els concerts de presentació que Can Pistraus ha organitzat a diverses places de Vilanova. La presentació ha comptat amb un missatge del conseller de Cultura destituït Lluís Puig, enregistrat des de Brussel•les, alhora que s’ha fet pública la cançó ‘Adoctrina’t’ amb què es promocionarà el festival. Can Pistraus apunta que l’eslògan del festival és una manera de “desarmar el discurs dels grans poders de l’estat espanyol amb ironia i humor”.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!