Altres

Setmana Europea de la Mobilitat al Vendrell

El Vendrell | Diferents indrets | 19-09-2018 fins 26-09-2018

Setmana Europea de la Mobilitat al Vendrell

Les activitats que la Regidoria de Mobilitat ha programat són les següents:

-        dimecres 19 de setembre, una caminada cultural per Coma-ruga amb una explicació sobre la seva història, organitzada pel Museu Deu. 

-        divendres 21 de setembre, una sortida cultural per conèixer la història del Vendrell, organitzada pel Museu Deu i amb la col·laboració d’Autocars del Penedès.

Per poder participar en aquestes dues activitats, cal fer la inscripció al Museu Deu (tel. 977 66 63 08 / a/e: museudeu@elvendrell.net).

D’altra banda, i organitzada pel Grup Ecologista del Vendrell i el Baix Penedès (GEVEN), el dissabte 22 de setembre a partir de les 9 del matí es farà una jornada sobre les Madrigueres, que duu per títol: “Les Madrigueres: què cal conservar?”, i que inclourà una jornada d’anellament científic d’aus (9-11h) i una jornada explicativa sobre l’espai de les Madrigueres (11h a 13 h). Les inscripcions es poden fer al telèfon 645 99 36 77 o a l’a/e: gevenbpenedes@gmail.com.

D’altra banda, l’Ajuntament del Vendrell participarà de forma institucional amb una cursa de transports que tindrà lloc el 26 de setembre:

http://territori.gencat.cat/ca/detalls/SMSS_activitatagenda/tarragona_cursa_transport

 

Així mateix, des de l’Ajuntament es convida tothom a participar en el concurs fotogràfic d’Instagram  “Apunta’t al Clip Mob!”, en què cal publicar fotografies d’elements de transport i mobilitat diferenciadors i identificables de Catalunya amb l’etiqueta #mobilitat2018. Bases del concurs: http://mobilitat.gencat.cat/setmana

 

El regidor de Mobilitat, Josep Mercadé, anima a tothom a inscriure’s a les activitats i a reduir l’ús del vehicle privat per una mobilitat més sostenible.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!