Teatre, dansa i arts escèniques

“Mala Broma” de Jordi Casanovas

Vilanova i la Geltrú | Teatre Principal | 09-11-2018

“Mala Broma” de Jordi Casanovas

Ara un d’ells ja ha triomfat com a humorista però l’altre, en canvi, ha fracassat com a periodista. Els dos fan una juguesca al voltant d’un tema que els apassiona: els límits de l’humor. Serà capaç el periodista de fer la broma més forta que pugui imaginar a la seva dona? Quins són els límits de l’humor? De què no podem fer mai broma? O de qui no ens podem riure mai?
Mala broma és un muntatge que posa al límit als seus personatges i que serveix, precisament, per preguntar-se sobre aquests límits: els de l’amistat, els de l’amor, però sobretot, els de l’humor. Una comèdia negra amb tots els ingredients per convertir-se en un nou clàssic.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!