Agenda

Música, concerts, balls

Cicle Contrapunt amplificat: AMAIA HERNÁNDEZ

Vilanova i la Geltrú | Gran Penya | 10-11-2018

Cicle de música de petit format i proximitat, o si es vol de KM. 0, interpretada per joves músics

Cicle Contrapunt amplificat: AMAYA HERNÁNDEZ

Amaia Hernández, cantant d’origen basc nascuda a Donosti i establerta a Vilanova i la Geltrú des de fa anys, s’ha format i treballat amb músics reconeguts dins el panorama jazzístic més actual.

En el seu darrer treball Gràcies en català, la vam escoltar cantar per primer cop en aquesta llengua, un moment per l’artista d’agraïment a la terra catalana que l’ha vist crèixer. Hi va col·laborar el director musical, compositor i arranjador Antoni Olaf Sabater i va estar recolçada pel reconegut cantautor català Joan Isaac, amb qui va compartir escenari.

Actualment combina el seu projecte personal de composició de temes propis amb un projecte de versions jazz i soul.
Programa: “El principio del final"

L’Amaia ens presenta en aquesta edició de Contrapunt un repertori ple de sensibilitat, vitalitat alhora que passional, característiques que defineixen a l’artista i a la seva posada en escena. El seu projecte ens transporta a una experiència màgica. L’artista viu la música des de les emocions i les vivències; les seves cançons ens parlen d’això, de com conviure amb l’exterior sense perdre la teva ànima, d’adaptar-te al que és inesperat, de deixar-te sorprendre, de conviure amb el teu tempo, i sobretot a gaudir el viatge de la vida des de l’autenticitat.

Tot això l’ha portat a explorar la consciència corporal i auditiva per acostar la música a una escolta activa des de les percepcions.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


    Avui al Penedès