Conferències, col.loquis

El paper de les persones grans al segle XXI

Vilanova i la Geltrú | 27-09-2018

El paper de les persones grans al segle XXI

La jornada, que tindrà lloc el dijous 27 de setembre a l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú de 17 h a 19:30 h, inclourà diverses ponències i una taula rodona.

 

Dolors Comas d’Argemir, catedràtica d’antropologia social i cultural de la Universitat Rovira i Virgili, obrirà la jornada amb la ponència “L’apoderament en la vellesa i les relacions intergeneracionals”. Tot seguit, Josep Carner, president de la Federació d’ Associacions de Gent Gran de Catalunya (FATEC), parlarà del paper de les persones grans al Segle XXI. 

 

Tot seguit, Cristian Jouseaume, representant del Consell Consultiu de la Gent Gran del Garraf farà la ponència “Los abuelos esclavos. Reflexiones y propuestas”.

A la segona part de la jornada es donaran a conèixer algunes experiències que es porten a terme des de diverses institucions i entitats. S’hi exposarà el Programa de promoció de la gent gran”, de l’Ajuntament de Barcelona. Després, Neus Pociello, donarà a conèixer el programa “Savieses, càmera en mà” de la Fundació Aroa, i Enric Roca presentarà el projecte “Art k’suma” de l’Ajuntament de Manresa.

Les inscripcions a la jornada es poden fer al web del Consell Comarcal del Garraf www.ccgarraf.cat, fins al 25 de setembre.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!