Fires i festes

Fira d’extraescolars a Santa Margarida i els Monjos

Santa Margarida i els Monjos | 15-09-2018

Santa Margarida i els Monjos acollirà aquest proper dissabte 15 de setembre la tercera edició de la Fira d'extraescolars i serveis municipals.

Fira d’extraescolars a Santa Margarida i els Monjos

La Fira es farà al parc de davant la Biblioteca durant tot el matí i oferirà una mostra de les activitats que es programen al municipi adreçades a l’educació i el lleure en horari extraescolar, tant des dels diferents serveis municipals, com des de les AMPA de les escoles i l’institut o l’esplai, amb informació, tallers i demostracions gratuïtes de les seves activitats.

Aquest any també es farà la presentació d’un nou projecte anomenat Espai de famílies destinat a promoure la participació del col·lectiu en relació a les seves necessitats en els seus diferents àmbits de vida.

Els assistents podran gaudir també de propostes d’escalada en rocòdrom i jocs d’experimentació, esportius i tradicionals diversos.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  T'ha interessat aquest contingut?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

  Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

  Ensenyament

  L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

  Jordi Larregola

  Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la