Exposicions

Exposició de publicacions vilanovines

Vilanova i la Geltrú | 29-09-2018 fins 30-10-2018

Exposició de publicacions vilanovines

Per descomptat aquesta exposició, com ens és habitual en totes les nostres activitats, no hauria estat possible sense la participació e involucració dels nostres socis que no han dubtat en facilitar-nos part de les seves col·leccions per ser mostrades avui i aquí. Per tant, volem donar les gràcies a tots els companys i socis de la Penya Filatèlica, que una vegada més han respost a la sol·licitud de col·laboració i han volgut mostrar part del material que guarden. Els hem d’agrair que gràcies a ells tot aquest veritable patrimoni de la ciutat es continuï preservant i ara el puguem veure i gaudir.

Per fer la presentació de l'exposició comptarem amb el Senyor Sixte Moral Reixach, molt bon coneixedor i estudiós, entre altres especialitats, del món de les publicacions vilanovines i autor del llibre “La premsa en català a Vilanova i la Geltrú” (1985).

La exposició estarà oberta a tothom en el nostre local social fins el 30 d’octubre i en el horari habitual de la Societat; feiners de 6 a 8 de la tarda i diumenges d’11 a 13,30 hores.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!