Agenda del Penedès

Exposicions

Neandertals a Catalunya

Vilafranca del Penedès | Aula de Cultura – Fòrum Berger Balaguer | 21-09-2018 fins 04-11-2018

Neandertals a Catalunya

L’exposició “ Neandertals a Catalunya ” és una revisió didàctica de l’estat de la recerca sobre Homo neanderthalensis al món,  i més concretament a Catalunya; on darrerament han aparegut nous fòssils que fan replantejar la seva presència a casa nostra.

 

A partir de textos, gràfics, mapes, vídeos i reproduccions de fòssils i eines, l’exposició intenta respondre a diferents qüestions de qui i com eren, com es van descobrir, d’on ve el seu nom, què menjaven, on vivien i quines connexions genètiques tenen amb nosaltres, entre molts altres temes.

 

Des de la Fundació Pinnae oferim a totes les escoles de l’entorn la possibilitat de visitar aquesta mostra on es pot treballar la vessant didàctica, i per això els reservem uns matins, que prèvia sol·licitud i segons demanda dels centres educatius interessats , anirem confirmant visites privades.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!