Agenda del Penedès

Fires i festes

10 anys, 10 bèsties, a Gelida

Gelida | 27-10-2018

10 anys, 10 bèsties, a Gelida

Desprès d’un dinar de colla, activitats infantils així com concerts, tronada per festa major entre d’altres, ara toca el gran acte per cloure de la millor manera possible el 10è aniversari, amb foc, molt de foc.

Un cop superada la festa Major Gelidenca, com sempre amb participació a la cercavila Popular, l’organització del correfoc infantil i el correfoc de les colles grans, i culminada amb la lectura dels versots a la plaça de la Vila, amb un gran participació per part dels gelidencs més malalts de pólvora i foc, ara toca tornar administrar la dosis pertinent al poble de Gelida.

El poble va parlar, el poble vol pólvora, vol foc, vol disbauxa i desfermar-se, i gracies a la colla de Diables de Gelida ho tindrà.

 

Vinguts d’arreu de Catalunya envairan els carrers del centre de la vila dracs i besties treien foc, escopint espurnes i omplint de fum per allà on passin.

El proper 27 d’octubre, tenim el gust que ens acompanyin els amics de:

Bou del Vendrell (Baix Penedès)
Escurcerot de l'Ordal (Alt Penedès)
Ferafoc de St. Quintí de Mediona (Alt Penedès)
Gos Cancerver de Canovelles (Vallés Oriental)
Drac de Granollers (Vallés Oriental)
Drac de Parets (Vallés Oriental)
Viagrot de Cubelles (Garraf)
Basilisc de Mataró (Maresme)
Cérvol Diabòlic (Alt Penedès)


I finalment el Drac de Gelida, compartint edat amb la colla de Gelida, 10 anys d’antiguitat del nostre drac, que sempre llueix tant de dia com de nit, amb ganes d’apoderar-se del poble, ni que sigui per una nit.

Prepareu-vos, portem 10 anys petant-ho tot, i el dissabte 27 d’octubre ho tornarem a petar, cremarem Gelida.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!