Música, concerts, balls

Block Party by Brodas Bros

El Vendrell | 01-12-2018

Block Party by Brodas Bros

Ballarins: Berta Pons, Clara Pons, Pol Fruitós, Lluc Fruitós, Marc Carrizo
Banda en directe: Nación Funk All-Stars feat Michel Clavero, amb Lalo López (guitarra i veus), Guilliam Sons (flauta, saxo tenor i veus), Roger Martínez (saxo alto), Marc Benaiges (bateria) i Adri González (teclats)

Brodas Bros presenta un concert d’homenatge a la música negra tornant als orígens del funk dels anys vuitanta, una festa animada per la dansa espectacular conduïda per la banda Nación Funk All-Stars, capitanejada per Lalo López (Fundación Toni Manero).
Cinc ballarins i una banda en directe portaran al teatre l’energia del hip-hop, que va néixer gràcies a les festes block party, unes festes públiques i multitudinàries que aplegaven molts veïns d’un mateix barri, que van començar a organitzar alguns DJ de Nova York.
Peace, love, unity and having fun!

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • Preu: 17 euros Preu amb descompte: 13 euros

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!