Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Tast de Cambra 2 amb Carola Ortiz

Vilafranca del Penedès | 12-01-2019

Tast de Cambra 2 amb Carola Ortiz

Els Tastos de Cambra amb veus són una proposta original en què, com sempre, un celler emblemàtic del Penedès oferirà un tast dels seus productes.

Carola Ortiz és una de les cantants més polifacètiques del moment. Viatgera musical incansable, ha gravat cinc discos amb bandes pròpies (AxisOrca, Minimal Hits, Sirin) i ha col·laborat en uns altres 20 discos de diversos gèneres musicals com el jazz, la música improvisada, el swing, el rock, la cançó, i de diferents folklores: ibèric, del Brasil, d'Argentina, dels Balcans i de la Índia.
En aquest tast de cambra podrem gaudir del seu eclecticisme i versatilitat amb una selecció d'aquests repertoris acompanyada d'un ensemble de cordes de l'OCP.

Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.

Abona’t a la clàssica amb l’OCP! 4 concerts x 33€

Durada: 1h

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • Preus: 15,00 € anticipada, 17,00 € a taquilla

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!