Agenda

Música, concerts, balls

Tast de Cambra 2 amb Carola Ortiz

Vilafranca del Penedès | 12-01-2019

Els Tastos de Cambra de l'Orquestra de Cambra del Penedès us proposen per aquesta temporada un cicle de concerts amb veus femenines del món del jazz, folk, o la cançó d’autor. Oferiran les seves versions d'obres del repertori clàssic i del musical acompanyades d’un Ensemble de músics de l’Orquestra de Cambra del Penedès.

Tast de Cambra 2 amb Carola Ortiz

Els Tastos de Cambra amb veus són una proposta original en què, com sempre, un celler emblemàtic del Penedès oferirà un tast dels seus productes.

Carola Ortiz és una de les cantants més polifacètiques del moment. Viatgera musical incansable, ha gravat cinc discos amb bandes pròpies (AxisOrca, Minimal Hits, Sirin) i ha col·laborat en uns altres 20 discos de diversos gèneres musicals com el jazz, la música improvisada, el swing, el rock, la cançó, i de diferents folklores: ibèric, del Brasil, d'Argentina, dels Balcans i de la Índia.
En aquest tast de cambra podrem gaudir del seu eclecticisme i versatilitat amb una selecció d'aquests repertoris acompanyada d'un ensemble de cordes de l'OCP.

Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.

Abona’t a la clàssica amb l’OCP! 4 concerts x 33€

Durada: 1h

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • Preus: 15,00 € anticipada, 17,00 € a taquilla