Fires i festes

12a Timbalada i Nit de Foc d'Olivella

Olivella | 20-10-2018

12a Timbalada i Nit de Foc d'Olivella

La tradicional timbalada, que enguany celebra la 12ena. edició, començarà amb la sortida de les colles a plaça Catalunya i continuarà pels carrers de Taure, carrer Lleó i carrer Balança. Finalment, tornarà per l’avinguda Mas Milà a la Plaça Catalunya. Aquesta primera part de la festivitat estarà dominada per la música que més tard donarà pas al foc i a la llum.

Tot seguit es gaudirà de l’espectacle “Somnis de Sorra”, en què l’artista Borja González, només amb les seves mans i sorra damunt un vidre, narrarà el pas de dues persones en el transcurs de les seves vides, des dels somnis que es creen a la infància, les vivències que apareixen a la maduresa, fins la visió real i retrospectiva que aporta l’experiència viscuda. Dibuix a dibuix, l’artista transportarà l’espectador a moments plens d’emocions, a viatjar a diferents llocs del món i a fer una reflexió poètica dels seus propis sentiments, vivències i records.

El recorregut de la Nit de Foc, a les 21h., començarà amb l’encesa a l’avinguda Mas Milà (a l’alçada del carrer Balança), continuarà per la porta de l'infern i finalitzarà a plaça Catalunya amb un espectacle de les diferents colles participants. Entre elles n’hi hauran els Dimonis i dracs d’Olivella, els Timbalers d’Olivella, la Kanalla Timbalera d’Olivella, els Dracs i Diables de Cua, els Diables de Moja, els Dimonis de Ribes, Btu-K de Vallirana, Drac Nou, Petit de la Geltrú, Diables Petits de Ribes, Ball de Diables de Ribes, entre d’altres.

Lloc i adreça de l'acte

  • Olivella
  • Plaça Catalunya
  • A partir de les 17 h.

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!