Agenda del Penedès

Fires i festes

Sarroca Medieval

Sant Martí Sarroca | Diferents indrets | 13-10-2018 fins 14-10-2018

Sarroca Medieval

PROGRAMA D'ACTIVITATS I ESPECTACLES

També es podrà gaudir de visites teatralitzades i oficis medievals al castell dels Santmartí (grups limitats cada hora. Preu adult: 5 euros. Preu menors de 12 anys: 3 euros. Compra d’entrada a la recepció de la fira. També es poden fer reserves prèvies al web www.sarrocamedieval.cat), un campament de soldat de la guàrdia de la reina Sibil·la, cercaviles, música, narració, dansa, animació, gastronomia per esmorzar, dinar i sopar, forn, bodegues i l’atorgament de la reproducció del segell de Pere III El Cerimoniós a una persona destacada del municipi per la seva tasca cultural: el Ramon Montserrat, per haver impulsat els sopars medievals dels anys 70 (tindrà lloc a la Sala Ponent del castell el dissabte a les 11 h.).

Sarroca Medieval és una fira coordinada per les regidories de Turisme i Promoció Econòmica i de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!