Fires i festes

Sarroca Medieval

Sant Martí Sarroca | Diferents indrets 13-10-2018 fins 14-10-2018 | Diferents horaris

El dissabte 13 i el diumenge 14 d’octubre torna una nova edició de la fira Sarroca Medieval al conjunt monumental de Sant Martí Sarroca. Enguany amb més activitats de recreació (l’arribada de la Reina Sibil·la), un campament medieval a baix al poble (a la sortida del trenet), un espectacle de llum i foc la nit del dissabte, més jocs i activitats infantils i una “gimcana medieval”.

Sarroca Medieval

PROGRAMA D'ACTIVITATS I ESPECTACLES

També es podrà gaudir de visites teatralitzades i oficis medievals al castell dels Santmartí (grups limitats cada hora. Preu adult: 5 euros. Preu menors de 12 anys: 3 euros. Compra d’entrada a la recepció de la fira. També es poden fer reserves prèvies al web www.sarrocamedieval.cat), un campament de soldat de la guàrdia de la reina Sibil·la, cercaviles, música, narració, dansa, animació, gastronomia per esmorzar, dinar i sopar, forn, bodegues i l’atorgament de la reproducció del segell de Pere III El Cerimoniós a una persona destacada del municipi per la seva tasca cultural: el Ramon Montserrat, per haver impulsat els sopars medievals dels anys 70 (tindrà lloc a la Sala Ponent del castell el dissabte a les 11 h.).

Sarroca Medieval és una fira coordinada per les regidories de Turisme i Promoció Econòmica i de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Ensenyament

L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

Jordi Larregola

Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la