Fires i festes

Festa Major a Cal Rubió

Santa Margarida i els Monjos | Diferents indrets 11-10-2018 fins 14-10-2018 | Diferents horaris

Un any més, el calendari d’octubre ve marcat al municipi per la celebració de la Festa Major de Cal Rubió amb un programa ple d’activitats que agruparà els seus actes centrals a partir d’aquest dijous dia 11 amb una traca; el castell de focs d’artifici; el pregó, que anirà a càrrec d’Àngels Llurba, i una cantada d’havaneres amb el grup Els Pescadors de l’Escala.

Festa Major a Cal Rubió

El divendres dia 12, diada del Pilar, els actes començaran amb la tradicional missa, seguida d’una exhibició de motos d’època i de l’exhibició folklòrica amb els Balls Populars dels Monjos i la Ràpita. A la tarda i a la nit es farà un concert i un ball amb el grup Loren.

 

L’endemà dissabte els actes començaran amb una xocolatada infantil i l’actuació d’en Jaume Barri pels més petits, al matí. A la tarda es farà el petit RubióFoc i a la nit els actes inclouran el RubióFoc, un correfoc pels carrers del poble, el concert Jove amb el grup Gina & the Tonics i una festa jove amb PD's Partysano.

 

Diumenge dia 14 es farà un concert vermut al cafè i la representació de l’obra Dos embolics i una recomanació, a càrrec del grup Pa amb Xocolata de Torrelles de Foix, inclosa dins la Roda de Teatre Amateur de l’Alt Penedès.


Els actes festius finalitzaran diumenge dia 21 amb l’onzena caminada popular, memorial Alexis Rubió, que recorrerà diferents paratges del voltant del municipi.

La festa ha començat aquest darrer cap de setmana les activitats prèvies amb la bicicletada popular a la font de Cal Morgades, la botifarrada per als socis i participants, el concurs de coques i una xerrada a càrrec de la nutricionista Gemma Ros.

La festa major de Cal Rubió està organitzada pel Centre Cultural i Recreatiu de Cal Rubió, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  T'ha interessat aquest contingut?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

  Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

  Ensenyament

  L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

  Jordi Larregola

  Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la