Altres

Mou-te contra el càncer de mama

Vilanova i la Geltrú | Centre Cívic de la Geltrú | 21-10-2018

Moute contra el càncer de mama

Activitats com el ioga, el pilates, el taller de Bollywood, les danses de l'Índia, el taller de dansa moderna, entre altres coses es portaran a terme el diumenge al matí amb tots els participants. Per l'ocasió s'ha dissenyat un llaç com símbol d'aquesta jornada, amb la col·laboració de les merceries Crismis i Ri BasRos. Tots els assistents podran adquirir el llaç i contribuir solidàriament a la causa. Els beneficis es destinaran als projectes que té l'associació i ajudaran a fer més efectiva la seva tasca. Com és sabut, l'activitat física per a les persones que pateixen aquesta malaltia o segueixen un tractament oncològic és molt important i és per aquest motiu que han volgut apropar a la població aquesta jornada d'activitats en el Dia Internacional contra el càncer de mama.

Per l'ocasió, també, presentaran la seva nova web www.marinadavng.cat, una web més moderna, més actual, amb l'objectiu que arribi a la comunitat de forma més ràpida, sigui una eina fàcil i propera per a les persones i familiars que pateixen aquesta malaltia.

Marinada és un grup d'autoajuda de dones que pateixen o han patit càncer de mama de la comarca del Garraf. Va iniciar l'activitat en 2005 i des de llavors ha mantingut una presència continuada a la ciutat de Vilanova i la Geltrú, donant suport a dones de tota la comarca. És un grup molt actiu que vetlla constantment per la SALUT FÍSICA I MENTAL de les seves associades i de les dones que pateixen aquesta malaltia.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!