Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

It’s All About The Hairstyle: El cas Marina Prados

Vilanova i la Geltrú | Foment Vilanoví | 26-10-2018

It’s All About The Hairstyle: El cas Marina Prados

Argument:

La Marina i la seva companya Paula venen a Barcelona amb la idea de fer un documental sobre el grafitti, motivades per la diferència de tractament que se li fa a casa nostra, comparant amb Berlín. El matí del 23 d’abril del 2018 Barcelona s’aixeca amb una pintada a la Plaça de la Virreina, Gràcia. Un grafitti on apareix Puigdemont, Merkel i Rajoy i el missatge: It’s all about the Hairstyle, que vol dir L’important és el pentinat.

La vilanovina, que casualment estava mirant el grafit, és detinguda i passa una nit a comissaria com a possible culpable de la pintada. Per falta d’evidències la deixen lliure fins la pròxima citació, que tindrà lloc aquest novembre. Ella nega haver fet aquest grafitti. Però la situació aixeca preguntes: Té límits d’expressió l’art? L’art urbà és vandalisme? I per què aquesta notícia ha estat tapada pels grans mitjans de comunicació? Hi ha acusacions que no es poden dir en veu alta? Qui ha fet què?

 

Direcció i dramatúrgia: Marina Prados i Paula Knüpling
​Direcció audiovisual: Oriol Guanyabens i Adrià Botella
Text: Carlos Perelló
​Ajudant de direcció: Clara Mata
​Direcció tècnica: Ventura L. Kalász

 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • general 12€, socis 10€, anticipada 11€.

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!