Excursions, sortides

Horitzons-Diàleg, del col·lectiu GROP

El Vendrell | 19-10-2018 fins 30-11-2018

Horitzons-Diàleg, del col·lectiu GROP

GROP experimenta amb la creació particular i col·lectiva en l’àmbit de la pintura, les instal·lacions fotogràfiques, l’obra gràfica, vídeos, escultura, ceràmica i joia artesana, entre d’altres.

El col·lectiu presenta al Museu Deu obres de la mostra “Horitzons” i un nou treball inspirat en les peces que s’exposen al Museu Deu. En aquesta ocasió, la sala d’exposicions temporals del Museu Deu acull tècniques i estils diversos, matèries i llenguatges diferents, creacions de múltiples lectures de la mà de Fabio Guzmán, Paquita Esteban, Antonio Boira, Sibil·la Strodthoff, Cristina Riambau, Charo Costa, Jordi Morera i bruix.net (Pere Bruix).

Així, els paisatges de Miquel Villà o les figures mexicanes de Josep Cañas han inspirat obres fetes amb la tècnica artística de collage; detalls de les talles de fusta de la Sala de les Catifes són plasmades ara en olis sobre tela o en peces de ceràmica esmaltada; els teixits de les catifes del Museu Deu es podran contemplar en obres de paper o en peces utilitzant la tècnica d’estergit … tot un diàleg entre les obres del Museu Deu i la visió d’artistes contemporanis.

L’acte inaugural tindrà lloc el proper divendres 19 d’octubre a les vuit del vespre i comptarà amb la presència dels artistes que realitzaran una performance creant un diàleg entre la paraula, la música i l’obra d’art.  A més,  el Col·lectiu GROC té programats un seguit de tallers al Museu Deu, que es podran consultar al web del museu www.museudeu.com.  

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!