Agenda del Penedès

Altres

45è aniversari de la mort de Pau Casals

El Vendrell | 20-10-2018 fins 21-10-2018

45è aniversari de la mort de Pau Casals

En primer lloc, el dissabte dia 20 d’octubre de 10 a 14h i de 16 a 19h, i el diumenge dia 21 de 10 a 14h, tots els visitants que es vulguin acostar a la que va ser la casa d’estiueig del famós violoncel·lista, ara convertida en un modern i agradable museu, podran gaudir de l’entrada gratuïta.
A més a més, el Museu Pau Casals ha programat activitats per tal d’apropar i donar l’oportunitat de conèixer més profundament la figura de Pau Casals. Així, el dissabte a les 12h i a les 17:30h hi ha programades visites guiades al museu de la mà de guies especialitzats, i el diumenge a les 12h una visita teatralitzada amb el Ramon, pescador de Sant Salvador i la Maria, la minyona de la Vil·la Casals. Dos simpàtics personatges que ens descobriran la faceta més humana del Mestre, explicant anècdotes i històries curioses de les seves estades a la seva casa d’estiueig de Sant Salvador.
Les activitats són gratuïtes però les places són limitades i cal fer reserva prèvia trucant al telèfon 977.684276 o bé enviant un correu electrònic a museu@paucasals.org.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!