Agenda del Penedès

Exposicions

Autour d'un verre de vin

Vilafranca del Penedès | 26-10-2018 fins 02-12-2018

Autour d'un verre de vin

Activitats a l’entorn de l’exposició

Tast: El vi de les estrelles.
Dijous 15 de novembre, 20 h.
A càrrec del sommelier Xavier Roig descobrirem la relació entre el vi i les estrelles de cinema.

Tast: Els vins del Valais.
Dissabte 17 de novembre, 19:30 h.
A càrrec del Dr. José Vouillamoz, ampelògraf de fama mundial, descobrirem els vins de la zona del Valais de Suïssa.

Tast: Vins de Jean Leon, de Hollywood al Penedès.
Dimarts 20 de novembre, 20:30 h.
El nostre Amic d’Honor més vinculat al cinema ens proposa un tast conduït per Mireia Torres i Roser Catasús. 

L’exposició forma part d’una campanya benèfica en pro dels infants desafavorits de la ciutat de Pereira, a Colòmbia. Un brindis solidari que dignifica l’harmonia perfecta entre el cinema i el vi.

L’objecte que apareix a totes les fotografies d’aquesta exposició és el millor conductor d’emocions que hi ha en el món del vi: la copa de vidre. És una passarel·la, un símbol de trobades, de moments compartits, d’amor i d’amistat. Les 26 estrelles del setè art que aquí l’acompanyen (Gérard Depardieu, Quentin Tarantino, Woody Allen, Marthe Keller, Oliver Stone…) són testimonis formidables del món contemporani. Són homes i dones que han consolidat la seva popularitat jugant-se-la a escala humana. Dones i homes que comparteixen el mateix credo: curiositat, passió i optimisme.

Després de l’edició del catàleg que porta el mateix títol (Éditions Glénat, Suïssa, 2017), ara l’exposició ens dona l’oportunitat de descobrir imatges inèdites, instants de vida de personatges magnífics que il·luminen amb la seva presència escenaris i platós d’arreu del món.

Des d’aquest precís instant, a tots aquests grans noms els unirà per sempre més la copa de vi de la regió del Valais, a Suïssa, que els vincula en el seu suport a una iniciativa humanitària excepcional: la Fondation Moi pour Toit, una oenagé suïssa que treballa per la inserció social dels joves en risc d’exclusió dels barris pobres de la ciutat colombiana de Pereira.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!