Conferències, col.loquis

Cicle “Escenaris de futur” amb motiu del 20è aniversari de l’EINA

El Vendrell | Diferents indrets 08-11-2018 fins 12-12-2018 | Diferents horaris

Amb motiu del 20è aniversari de l’EINA, s’organitza el cicle “Escenaris de futur”, una activitat gratuïta, de caràcter divulgatiu i oberta a un públic no especialitzat. Durant aquests 20 anys s’han viscut períodes plens d'incerteses i de canvis constants que ens ha obligat a una ràpida adaptació a un mercat complex des d'una perspectiva laboral, sociològica, tecnològica i empresarial.

Cicle “Escenaris de futur” amb motiu del 20è aniversari de l’EINA

Per parlar sobre aquests canvis, s’han convidat experts de diferents disciplines perquè aportin els seus punts de vista sobre un futur carregat d’incògnites. 

El programa del cicle “Escenaris de futur” és el següent:

Dijous 8 de novembre, a les 19 h, al Museu Deu, “La societat hiperdigital” amb Alberto Delgado, director de consultoria digital i professor convidat a ESADE.

Divendres 16 de novembre, a les 19 h, al Museu Deu, “Comunicació i qualitat informativa” amb Emma Riverola, creativa publicitària, i Jorge Luis Marzo, historiador i escriptor.

Dimecres 12 de desembre, a les 19 h, a l’Escola Municipal de Música Pau Casals, “Economia: escenaris de futur” amb José María Gay de Liébana, economista, escriptor, conferenciant i professor d’economia financera i comptabilitat.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  T'ha interessat aquest contingut?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

  Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

  Ensenyament

  Pam! El TDAH té una base genètica!

  Jordi Larregola

  Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més