Fires i festes

Festa de Germanor dels Casals de la Gent Gran de Sant Pere de Ribes

Sant Pere de Ribes | 10-11-2018 | de 17 a 20 hores

La segona trobada d’aquest any dels casals de la gent gran del municipi arriba al novembre i aquest cop tindrà lloc a les instal·lacions que l’any passat es van estrenar del Casal de les Roquetes, al carrer de Roger de Flor, números 53-55.

Festa de Germanor dels Casals de la Gent Gran de Sant Pere de Ribes

La festa de germanor tindrà lloc, en concret, el proper dissabte 10 de novembre, de les cinc de la tarda a les vuit del vespre, i es disposarà una vegada més de servei gratuït d’autocar per a les persones assistents que s’hagin de desplaçar des del nucli de Ribes. Hi haurà, com és habitual en aquests esdeveniments, actuació musical, berenar i ball. En aquesta ocasió els encarregats d’amenitzar-lo seran els del Duo Tamy.
Com que les places són limitades, per poder-hi participar cal inscriure-s’hi abans del 7 de novembre a les consergeries dels dos Casals. Ara bé, com acostuma a passar, atès que l’aforament és limitat, es poden haver venut abans del darrer dia del termini obert. El preu torna a ser de dos euros i hi són convidades totes les persones majors de 65 anys, pensionistes i jubilats o prejubilats.
La festa de germanor que se celebra des de fa sis anys dues vegades l’any, a la primavera al casal de la gent gran a Ribes i ara a la tardor al de les Roquetes, i congrega any rere any prop d’unes 150 persones. L’activitat que promou l’envelliment actiu i el contacte entre les persones grans està organitzada per les Juntes dels Casals, amb la col·laboració de l’empresa SENFO, que n’és la concessionària, i de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  T'ha interessat aquest contingut?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

  Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

  Ensenyament

  L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

  Jordi Larregola

  Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la