Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Coral laroc, cançons pel món al Festival MUSiCVEU

Vilafranca del Penedès | Fòrum Berger Balaguer | 16-12-2018

Coral laroc, cançons pel món al MUSiCVEU Festival

Sota la direcció de Judit Camprubí, la Coral Laroc de Vilafranca de Penedès presenta al Festival MUSiCVEU l’espectacle Cançons del món, una actuació on es combinen diferents estils musicals per gaudir d’un viatge per visitar i conèixer, mitjançant les cançons, la cultura, els sentiments i la llengua de diferents racons del món. La bossanova, els espirituals i el jazz, entre d’altres, són un petit tastet dels diferents estils del concert.

Tot un repertori de temes, acompanyats per piano, instruments de percussió i molts d’ells cantats «A cappella», combinat diferents posades en escena, per tal de trobar diferents sonoritats i colors en les veus de la coral.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!