Agenda

Música, concerts, balls

In Crescendo al Festival MUSiCVEU

Vilafranca del Penedès | Fòrum Berger Balaguer | 20-01-2019

Grup guanyador del "Oh Happy Day" de TV3.

In Crescendo al Festival MUSiCVEU

La història musical d'In Crescendo va arrencar després de guanyar el concurs 'Oh Happy Day' de TV3, l'any 2014 i treure el seu primer disc 'Som In Crescendo' (2015), que els va portar de gira per Catalunya, Aragó, Illes Balears, Croàcia, Suïssa i Polònia en més de cinquanta concerts. El grup vocal va evolucionar quan al 2016 va publicar un DVD musical al costat de l'Orquestra de Cambra de Granollers, i un segon disc i espectacle titulat 'Ínfimit' (2017).

Després de quatre anys i gires de concerts nacionals i internacionals, experiments musicals i col·laboracions amb artistes reconeguts, com el concert pels refugiats al Palau Sant Jordi de Barcelona amb Joan Manuel Serrat, Joan Dausà, Elena Gadel...), In Crescendo segueix enfrontant-se al repte de versionar de manera sorprenent cançons de tots els moments, estils i llocs, amb particulars arranjaments i un mode únic d’interpretar temes moderns.

En el concert que plategen al Festival MUSiCVEU, interpretaran una selecció de les cançons que més han marcat al grup, algunes 100% a capella i altres acompanyades d'instruments en directe interpretades pels mateixos membres del grup. Un concert màgic i emocionant que quedarà a la retina.

 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte