Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Mariona Camats i Eudald Buch al Festival MUSiCVEU

Vilafranca del Penedès | Fòrum Berger Balaguer | 24-02-2019

Mariona Camats i Eudald Buch al Festival MUSiCVEU

Pau Casals va encetar a Catalunya la tradició de produir regularment excel·lents solistes de violoncel. La darrera mostra d'això és la violoncel·lista Mariona Camats, nascuda el 1997 a La Garriga que s’inicià al violoncel amb només sis anys. Actualment estudia al Leopold Mozart Zentrum de la Universitat d'Augsburg amb el professor Julius Berger. És la flamant guanyadora de la prestigiosa Beca Internacional 2016 que atorga la Fundació Pau Casals i que en edicions anteriors han obtingut intèrprets tan destacats com Pablo Ferrández o Pau Codina. Camats ha obtingut diversos primers premis, destacant el Concurs Joves Intèrprets Ciutat de Sant Cugat del Vallès (2009 i 2011), el Concurs Cordes de Barcelona (2012), el premi "Grand Prix" en la FLAME Competition de Paris (2012) i el VicCelloFestival (2014). Actualment, interpreta amb un violoncel del luthier francès Marc Laberte (Mirecourt, 1921) que va pertànyer al mestre Pau Casals.

 

Mariona Camats és una violoncel·lista excepcional amb molt a dir i presenta al Festival MUSiCVEU un programa amb dos noms propis: Schumann i Casals, dos compositors romàntics amb un llenguatge molt personal, profund i poètic, obres que interpreta acompanyada al piano del també jove talent Eduald Buch.

 

 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!