Música, concerts, balls

Les dones de la Lloll al Festival MUSiCVEU

Vilafranca del Penedès | Fòrum Berger Balaguer 10-03-2019 | 19:00h

La popular actriu de teatre i televisió Lloll Bertran presenta el seu nou espectacle “Les Dones de la Lloll”, una proposta de teatre musical per a tots els públics on la dona és la protagonista.

Les dones de la Lloll al Festival MUSiCVEU

Les Dones de la Lloll és un xou ple d’ironia, poesia, paròdies, cançons i molt, molt d’humor. Un espectacle de creació pròpia per riure i reflexionar sobre el paper femení al segle XXI, amb tot l’humor que la caracteritza i acompanyada d’un piano. A l’actriu Lloll Bertran li agrada posar cullerada en tots els treballs que fa, per això aquest espectacle és molt més que un monòleg teatralitzat.

Després de més de 30 anys que avalen la seva prolífica i ininterrompuda carrera, Lloll Bertran arriba al Festival MUSiCVEU amb una nova proposta que conté tot l’humor blanc, irònic, subtil i intel·ligent que el seu públic espera. Una Lloll en total essència, que atrapa l’espectador amb el seu gran talent per a la comèdia, el cant, el ball, la paròdia i la capacitat d’emocionar.

 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més