Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Les dones de la Lloll al Festival MUSiCVEU

Vilafranca del Penedès | Fòrum Berger Balaguer | 10-03-2019

Les dones de la Lloll al Festival MUSiCVEU

Les Dones de la Lloll és un xou ple d’ironia, poesia, paròdies, cançons i molt, molt d’humor. Un espectacle de creació pròpia per riure i reflexionar sobre el paper femení al segle XXI, amb tot l’humor que la caracteritza i acompanyada d’un piano. A l’actriu Lloll Bertran li agrada posar cullerada en tots els treballs que fa, per això aquest espectacle és molt més que un monòleg teatralitzat.

Després de més de 30 anys que avalen la seva prolífica i ininterrompuda carrera, Lloll Bertran arriba al Festival MUSiCVEU amb una nova proposta que conté tot l’humor blanc, irònic, subtil i intel·ligent que el seu públic espera. Una Lloll en total essència, que atrapa l’espectador amb el seu gran talent per a la comèdia, el cant, el ball, la paròdia i la capacitat d’emocionar.

 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!